Meest sexy weervrouw ter wereld pakt uit met bizar gebruik om voetbalploeg te steunen (video)

Op naar het WK!

Weervrouw Yanet Garcia, u allen bekend, pakte uit met een wel heel bizar gebruik om de Mexicaanse nationale voetbalploeg geluk bij te brengen in Rusland. Ze liet zich namelijk onder haar bevallige kont trappen door een mannelijke collega, een Mexicaans gebruik blijkbaar… Dus Mexico wordt dan nu wereldkampioen, of wat…?

 

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Hard Truth

Nep wijf met een nep reet en nep humor. Dringend stoppen elke mongool die halfbloot op instagram staat of een sekstape heeft beroemd te maken.

blatje

Dit is gewoon een hele beroemde weervrouw en dat staat los van Instagram of een sekstape.
Ben je een jaloerse vrouw of een homo?

Hard Truth

Een weervrouw halen ze it een termometerhut en niet van instagram. Dit is geen weervrouw, maar gewoon een domme kut die op tv naar prentjes wijst en op internet naar haar nep gat… En ik lach je vierkant uit omdat je het voor haar opneemt aangezien ze niet van je bestaan afweet. En moest het toch zo zijn dan zou ze om je heen lopen als een hondendrol. Word toch fucking wakker man, rukridder.

blatje

Een weerpresentator, weerman of weervrouw is iemand die op de radio, televisie of op het internet de laatste verwachtingen rond het weer brengt. De verwachtingen op de televisie worden meestal geïllustreerd met afbeeldingen en animaties

Kortom, het is gewoon een weervrouw.

Ik neem het niet voor haar op, ik vind jouw reactie gewoon kortzichtig. Dat jij liever naar mannen of lelijke vrouwen kijkt, moet je zelf weten.Dat ze niet van mijn bestaan af weet, zal me een worst wezen. Dat ze om me heen zou lopen als om een hondendrol kan me ook niet boeien.

Hard Truth

3 regels op wikipedia. Als je wil weten wat kortzichtig betekent moet je haar eens vragen om uit te leggen wat straalstroom is. Ben jij zo’n leukerd die een kuisvrouw een interieurverzorgster noemt?

wpDiscuz