Michel Van Den Brande: “Geen haar, maar een hele pruik in de boter”

Toch hoopt de zakenman dat het nog goed komt. De 54-jarige Michel Van Den Brande had tv-kijkend Vlaanderen goed bij de neus: hij liet iedereen geloven dat hij vrijgezel was, bleek hij al een slordige twee jaar samen met de jongere Sofie. Dat vertelde hij vorige week aan Story. De reden waarom hij haar niet […]

Toch hoopt de zakenman dat het nog goed komt.


De 54-jarige Michel Van Den Brande had tv-kijkend Vlaanderen goed bij de neus: hij liet iedereen geloven dat hij vrijgezel was, bleek hij al een slordige twee jaar samen met de jongere Sofie.

Dat vertelde hij vorige week aan Story. De reden waarom hij haar niet eerder had voorgesteld? Uit respect voor zijn ex. Maar omdat-ie niet van plan was om zijn Sofiee ook nog een derde seizoen te verstoppen, was hij uiteindelijk met het nieuws naar buiten gekomen.

Maar nu zit het er flink tegen tussen de twee, zo vertelt hij in de Story van deze week. “Er zit geen haar, maar een hele pruik in de boter. Sofie verwijt me dat ik geen familieman ben. Dat is ook zo en ik zal dat ook nooit worden. Sofie gaat al eens graag naar een feestje. Maar al die familiefeesten… Ik doe dat niet graag.”

Toch heeft hij het gevoel dat het niet helemaal gedaan is. “In theorie wonen we apart, zij in Sint-Niklaas en ik in Blankenberge. In de praktijk bleven we heel vaak bij elkaar slapen. Ik heb mijn sleutel nog niet moeten afgeven, dus het komt nog wel goed.” (SL)

Reacties

wpDiscuz