Miley Cyrus geeft een blowjob op het podium (video)

Iemand die al naakt op een sloopbal heeft gezeten, die moet natuurlijk iets heel straf verzinnen wil ze nog eens choqueren.Miley Cyrus gaf gisteren in Vancouver het startschot van haar nieuwe Bangerz-tournee en het concert was al meteen een knaller van jewelste, met pretsigaretjes en pluizige diertjes op het podium. Een nieuwe tour, maar er […]

Iemand die al naakt op een sloopbal heeft gezeten, die moet natuurlijk iets heel straf verzinnen wil ze nog eens choqueren.

Miley Cyrus gaf gisteren in Vancouver het startschot van haar nieuwe Bangerz-tournee en het concert was al meteen een knaller van jewelste, met pretsigaretjes en pluizige diertjes op het podium. Een nieuwe tour, maar er was ook plaats voor haar oude nummers zoals ‘Party in the USA’ uit 2009. Een party werd dat zeker: eentje waarbij Amerikaanse fuifnummers op de korrel genomen werden. Zo was één van de dansers verkleed als Bill Clinton en kon Miley Cyrus het niet laten om op haar knietjes te gaan zitten en een Monica Lewinsky’tje te doen.

Miley die de betere blowjob demonstreert op 0:42. (SL)

Reacties

wpDiscuz