Miley Cyrus toont ons haar verbrand bovenlijf (foto)

De bimbo heeft wat te lang in de zon gelegen, waardoor ze er nu een beetje uitziet als een gekookte kreeft.Miley gaf deze week een concert in Florida, maar voor het zover was ging ze nog even zonnebaden in Tampa Bay aldaar. Dat liet ze twittergewijs weten, alsook dat ze een blauwe plek op d’r […]

De bimbo heeft wat te lang in de zon gelegen, waardoor ze er nu een beetje uitziet als een gekookte kreeft.

Miley gaf deze week een concert in Florida, maar voor het zover was ging ze nog even zonnebaden in Tampa Bay aldaar. Dat liet ze twittergewijs weten, alsook dat ze een blauwe plek op d’r kont had.

Blijkbaar bleef Miley wat te lang in het zonnetje liggen en smeerde ze zichzelf niet in, want enkele uren later twitterde ze ook nog eens een foto van haar verbrand bovenlijf met als bijschrift: “Snel omkleden gaat niet zo eenvoudig zijn”. Daarmee bedoelt ze natuurlijk dat ze tijdens een concert nogal eens van outfit verandert, maar dat dit heel snel moet gebeuren.

Ons advies voor Miley de volgende keer als ze gaat zonnebaden: smeren tiens! Vast genoeg vrijwilligers te vinden om dat even te doen bij je… (SL)

Reacties

wpDiscuz