Miss Nederland gaat naakt “voor onderdanen”

Miss Nederland Carmen Kool is uit de kleren gegaan voor Playboy. En ze heeft daarvoor zelfs een zeer nobele reden. “Ik ben Miss Nederland. Mijn onderdanen hebben hier recht op”, zegt Kool in het oktobernummer van het mannenblad. Het is tegen de regels van de schoonheidswedstrijd om een blootreportage te doen. De organisatie vindt dat […]

Miss Nederland Carmen Kool is uit de kleren gegaan voor Playboy. En ze heeft daarvoor zelfs een zeer nobele reden. “Ik ben Miss Nederland. Mijn onderdanen hebben hier recht op”, zegt Kool in het oktobernummer van het mannenblad.

Het is tegen de regels van de schoonheidswedstrijd om een blootreportage te doen. De organisatie vindt dat zo’n fotoshoot schadelijk is voor het imago van de verkiezing. Maar dat deert de regerende miss niet. “Helaas, maar ik hoop dat verder iedereen het mooi vindt en dat mensen begrijpen waarom ik het doe. Het is mooi, chic en ik heb niets om me voor te schamen”, legt de naakte Miss uit. Dat vinden wij nu ook!

Al gaat ze binnenkort toch onder het mes voor een borstvergroting. “Ik vind mijn borsten mooi en klein. Ik wil ze mooi en groot.” Hallo, Miss België Zeynep Sever? Wij eisen onze rechten als Belgische onderdanen op. (BP)

Reacties

wpDiscuz