MNM-dj gaat zwaar los in videoclip (video)

Vanaf morgen kan u een week lang elke avond de leukste urban tracks op radiostation MNM beluisteren. Als rabiate RnB-haters interesseert ons dat geen fluit, maar de aankondigingsclip mag er wél zijn.DJ Astrid Demeure, de presentatrice die Bootylicious voor haar rekening zal nemen, swingt immers nogal hard de pan uit. Over haar zangkwaliteiten spreken we […]

Vanaf morgen kan u een week lang elke avond de leukste urban tracks op radiostation MNM beluisteren. Als rabiate RnB-haters interesseert ons dat geen fluit, maar de aankondigingsclip mag er wél zijn.
DJ Astrid Demeure, de presentatrice die Bootylicious voor haar rekening zal nemen, swingt immers nogal hard de pan uit. Over haar zangkwaliteiten spreken we ons niet uit – de luidsprekermodus op ‘off’ zetten, is in een nanoseconde gebeurd – maar haar moves zijn zo weggelopen uit de betere stripclub.

Of urban chick Astrid Demeure het zwalpende MNM kan redden, is zeer de vraag. Afgelopen week raakte bekend dat de luistercijfers van het ‘hippe’ vrt-station weer eens gezakt waren. Toch maakt de openbare omroep zich sterk dat er nood is aan een jongerenzender als MNM. (GVR)

Reacties

wpDiscuz