Modeontwerpster Kaat Tilley herdacht op 22 en 23 juni

Op 22 en 23 juni wordt de feestelijke herdenking ‘Tribute to Kaat Tilley’ georganiseerd. De modeontwerpster overleed vorig jaar plots aan een pneumokokken­infectie. Ze stond bekend om haar sprookjesachtige creaties. Tijdens de herdenking, die op haar domein in Asbeek plaatsvindt, zullen fragmenten worden getoond uit Tilleys eerdere projecten. Er is ook een overzichtstentoonstelling met onder […]

Op 22 en 23 juni wordt de feestelijke herdenking ‘Tribute to Kaat Tilley’ georganiseerd. De modeontwerpster overleed vorig jaar plots aan een pneumokokken­infectie. Ze stond bekend om haar sprookjesachtige creaties.

Tijdens de herdenking, die op haar domein in Asbeek plaatsvindt, zullen fragmenten worden getoond uit Tilleys eerdere projecten. Er is ook een overzichtstentoonstelling met onder meer haar artistiek werk, haar meubels en schilderijen.

De dochters van Kaat Tilley, Epiphany (24) en Rebekka (28) Vanderhaegen, hebben het werk van hun mama voortgezet en ontwierpen een nieuwe trouwcollectie met de naam ‘Between heaven and earth’. Op het groot eerbetoon in juni zullen ze enkele stukken van de Heaven-collectie tonen.

Tijdens het herdenkingsweekend wordt een picknick georganiseerd en zullen er allerlei eettentjes zijn. Ook muziek wordt voorzien.

Foto Belga

Reacties

wpDiscuz