Deze moeder (55) en dochter (19) douchen nog elke dag naakt samen: ‘Het is gewoon leuk’

Bijzonder

Het zou een scenario kunnen zijn uit een heel slechte pornofilm, maar nee deze moeder en haar echte dochter douchen daadwerkelijk nog elke dag samen en daar stopt het overigens nog niet.

Ze kreeg borsthaar

Normaal stop je al met douchen met je kinderen samen toch ten laatste wanneer ze maximaal 8 jaar samen en zelfs dat is volgens velen al behoorlijk laat. De Amerikaanse Mary en haar 19-jarige dochter Brittani hebben echter lak aan deze ongeschreven regel en douchen ook nu nog dagelijks samen.

‘Het geeft me een comfortabel gevoel al heel mijn leven, een douche samen is de perfecte manier om de dag te beginnen’, zegt dochter Brittany. Het stopt daar overigens niet. Dochter en moeder slapen ook in hetzelfde bed. Het vriendje van de 55-jarige moeder vindt dit behoorlijk vervelend, maar als hij er problemen heeft dan mag hij zijn koffers pakken, aldus Mary.

Lees verder onder de foto

Kers op de taart is dat de moeder ook nog vertelt over de aandoening van haar dochter, alsof dit nog niet gênant genoeg was. Zo heeft Brittani een ziekte waardoor ze haargroei krijgt op letterlijk elke plek van haar lichaam, jawel zelfs haar borsten. Erg natuurlijk, maar Mary vond het nodig om dit ook even aan miljoenen Amerikanen te vertellen.

Een moeder-dochterband zoals deze twee zal je in ieder geval niet snel nog terug vinden.

Bron: The Sun

Reacties

wpDiscuz