Moeder van Geert Hoste slachtoffer van nepflik

Geert Hoste heeft een nieuw boek uit. In ‘Oren Wassen’ beschrijft hij hoe zijn moeder op bijzonder brutale wijze het slachtoffer werd van oplichters. “Mijn moeder had de deur geopend voor ene man in uniform. De agent kwam haar waarschuwen dat er iemand via het dak probeerde in te breken. Een smoes om binnen te […]

Geert Hoste heeft een nieuw boek uit. In ‘Oren Wassen’ beschrijft hij hoe zijn moeder op bijzonder brutale wijze het slachtoffer werd van oplichters.


“Mijn moeder had de deur geopend voor ene man in uniform. De agent kwam haar waarschuwen dat er iemand via het dak probeerde in te breken. Een smoes om binnen te raken. Gelukkig vond mijn moeder het niet normaal dat een politieman in hartje West-Vlaanderen Frans spreekt. Ze rook onraad, werkte de man naar buiten en gooide de deur in het slot. Ze vluchtte naar de keuken. Mijn moeder was op dat moment helemaal alleen, aangezien ze al een tijdje weduwe was”, vertelt Geert Hoste in Dag Allemaal.

“Maar het incident kreeg een griezelig staartje. Die nepagent had een kompaan. Nadat ze waren buitengesloten, gooiden ze een bloembak door het raam. Gelukkig maakte dat zo’n hels lawaai dat ze geschrokken de benen namen. Eerst bleef mijn moeder kalm, maar de dag na de overval kwam de weerslag. Ze kreeg van alle emoties een beroerte en moest worden opgenomen in het ziekenhuis. Nadien volgde een herstelperiode in een revalidatiecentrum. Maar sinds kort woont ze weer in haar huis.”

Reacties

wpDiscuz