Naakte vrouw volledig van de kaart door grote leuter (video)

Momenteel loopt er een interessante reeks op de Hollandse zender RTL. Vrijgezellen hopen daar de liefde van hun leven tegen het (naakte) lijf te lopen op een onbewoond eiland. Jep, helemaal naakt, en dat levert af en toe hilarische taferelen op.In ‘Adam zkt. Eva’ gaan heren en dames op zoek naar seks liefde op het […]

Momenteel loopt er een interessante reeks op de Hollandse zender RTL. Vrijgezellen hopen daar de liefde van hun leven tegen het (naakte) lijf te lopen op een onbewoond eiland. Jep, helemaal naakt, en dat levert af en toe hilarische taferelen op.
In ‘Adam zkt. Eva’ gaan heren en dames op zoek naar seks liefde op het paradijselijke eiland Mogo Mogo in de Stille Oceaan. Een beetje zoals Temptation Island, maar dan gewoon vanaf de eerste seconde naar het gedeelte waar de deelnemers geen kleren meer aanhebben. Speciaal en gewaagd, want je moet het maar durven om in je leuter rond te hossen voor de camera.

Vooral de allereerste ontmoeting is het interessants. Zowel de dames als de heren proberen zichzelf in te praten dat ze niet eerst focussen op het middenstuk, maar toch nog een poging doen om te ontcijferen welke kleur ogen de andere heeft. “Als ik hem voor het eerst zie, ga ik uiteraard niet naar beneden proberen kijken, want dat zou wel eens raar kunnen zijn”, aldus Eva in de eerste aflevering.

Iets waarin de nieuwe deelneemster Cherry gelijk faalde. Toen ze Maarten voor het eerst zag, sloegen haar hormonen gelijk op hol door zijn stevige leuter. “Oh my god, hij heeft een grote lul”, floepte ze er uit. En vervolgens kon ze werkelijk over niets anders meer praten/denken/fantaseren dan zijn mastodont. Leuke aan de zaak is dat Maarten zijn fluit al deelde met Eva, die dus niet helemaal vrolijk is met de leuterlonkende ogen van Cherry. Kan dus nog heel spannend worden… (KDN)

Cherry is duidelijk minder geïmponeerd door het ‘cocktailworstje’ van Sander:

Reacties

wpDiscuz