Nederlander gaat op hoteldate met drie hitsige, wildvreemde dames en hoopt op onenightstand (afl. 2)

Je nieuwe guilty pleasure?

Bij het Nederlandse Secrect Circle maken ze wel vaker seksueel getinte programma’s die hier al meerdere malen de revue passeerden. Hun nieuwste serie is ‘Room 666’. Hier wordt één vrijgezel gedropt in drie kamers met een interessante single dame of man.

Er is echter ook een addertje. De deelnemer mag namelijk slechts één kwartier doorbrengen in de kamer van elke single en daarna moet hij beslissen of hij de nacht beleeft met zijn laatste date of dat hij doorgaat naar de volgende hotelkamer. Kiest hij ervoor om verder te gaan, mag hij ook nooit meer terug naar een vorige kamer.

De tweede deelnemer van dit nieuwe seizoen is Marvin die grote hoop heeft om een onenightstand te scoren. Krijgt hij waar hij op hoopt of wordt het gewoon een lange, ongemakkelijke nacht?

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Emma

Ik nodig je uit voor een privé-seksclub – http://getmeets.com
Dit is de beste plek om een sekspartner te vinden!
Daar wacht ik op je 🙂

Ano

Wie de fuck gelooft deze shit??

ADMIN

Onze nieuwe site voor het vinden van een sekspartner – https://v.ht/clint

Derotos759

Google betaalt nu $ 17000 tot $ 22000 per maand voor online werken vanuit huis. Ik ben 2 maanden geleden bij deze baan gekomen en ik heb $ 20544 verdiend in mijn eerste maand van deze baan. Ik kan zeggen dat mijn leven is veranderd – volledig ten goede! Kijk wat ik doe

http://Erfolg90.com

Paulenna

Wil je een meisje voor één nacht vinden? Welkom bij … http://Bredhot.Com

wpDiscuz