Nederlander gaat op hoteldate met drie wildvreemde vrouwen en hoopt op onenightstand

Je nieuwe guilty pleasure?

Bij het Nederlandse Secrect Circle maken ze wel vaker seksueel getinte programma’s die hier al meerdere malen de revue passeerden. Hun nieuwste serie is ‘Room 666’. Hier wordt één vrijgezel gedropt in drie kamers met een interessante single dame of man.

Er is echter ook een addertje. De deelnemer mag namelijk slechts één kwartier doorbrengen in de kamer van elke single en daarna moet hij beslissen of hij de nacht beleeft met zijn laatste date of dat hij doorgaat naar de volgende hotelkamer. Kiest hij ervoor om verder te gaan, mag hij ook nooit meer terug naar een vorige kamer.

De eerste deelnemer van dit nieuwe seizoen is Wesley die grote hoop heeft om een onenightstand te scoren. Krijgt hij waar hij op hoopt of wordt het gewoon een lange, ongemakkelijke nacht?

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
charlie

Waarom lopen wij in Vlaanderen altijd achter. In Nederland weten ze hoe ze programma’s moeten maken.

Biyiy 54630

Begin nu met het verdienen van $ 17k of meer door eenvoudig en eenvoudig vanuit huis te werken. Vorige maand heb ik $ 18642 ontvangen van deze online job door het gewoon 2 uur per dag te geven op mijn laptop. Iedereen kan nu deze thuisjob krijgen en beginnen met het verdienen van echt geld online door gewoon de details hier te volgen ……….

http://Webpay9.com/

wpDiscuz