Netflix bevestigt vierde seizoen van La Casa de Papel

Hip hip hoera!

Vanaf 19 juli is het nieuwe seizoen van  La Casa de Papel te bekijken op Netflix. Maar er is nog goed nieuws, want Netflix heeft een vierde seizoen van de Spaanse hitserie aangekondigd. De maker van de serie, Álex Pina ,heeft tijdens een evenement in Spanje bevestigd dat de opnames nog niet meteen stoppen.  Ze gaan door tot augustus!

Omdat het derde seizoen nog moet verschijnen op Netflix, is het moeilijk om de plot te voorspellen van het vierde seizoen.  Hieronder kun je alvast even in de stemming komen met de trailer van seizoen 3!

 

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes

Ik maak gemakkelijk aanhoudend $ 15k tot $ 20k door simpelweg thuis te werken. Multi maand opnieuw heb ik $ 45890 gemaakt van deze beweging. geweldig en soepel om werk te doen en standaard betalen van deze is verbijsterend. Ik heb elke laatste van jullie voorgesteld om direct mee te doen aan deze vooruitgang als lage bescherming en krijg dan fulltime salaris door deze associatie te volgen.

Also habe ich angefangen ———>>>>>>> Kasse9.com

I would like to find a decent man for communication, and then how to get it. Write, do not be shy, I’ll tell you more about myself.
http://beboo.xyz ◀◀◀◀◀◀◀◀◀◀◀◀◀◀◀◀◀◀◀◀◀ Click here

wpDiscuz