Netflix lanceert geweldige trailer voor The King

Dat belooft!

Netflix heeft wel iets te bieden het komende najaar, denk bijvoorbeeld ook aan The Irishman. Maar een film waar wij ook naar uitkijken is The King, met onder andere het jonge acteertalent Timothée Chalamet en de nieuwe Batman Robert Pattinson.

Het verhaal is geïnspireerd op Shakespeare’s Henry IV en Henry V, en volgt een jonge, onteerde prins genaamd Hal, die de kroon erft en moet leren wat het betekent om een koning te zijn. De cast mag gezien worden: hoofdrolspeler Timothée Chalamet wordt sinds Call Me By Your Name bestempeld als een van de grootste jonge talenten in Hollywood, en verder zijn er nog Ben Mendelsohn, Robert Pattinson, Sean Harris en Lily-Rose Depp (dochter van).

Joel Edgerton, die zelf ook in The King speelt, schreef mee aan het verhaal. Je kent hem van onder andere de Netflix Original Bright en The Gift.  Davod Michod (The Rover) heeft de regie in handen. Deze week werd de eerste officiële trailer gelanceerd (zie hieronder), de film komt nog dit jaar op Netflix maar een exacte datum is nog niet bekend.

 

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Tamikam Brown

Begin thuis met Google te werken. Het is de meest financiële beloning die ik ooit heb gedaan. Op dinsdag kreeg ik een prachtige BMW na afgelopen maand $ 36259 te hebben verdiend. Ik begon eigenlijk vijf maanden / geleden en bracht vrijwel meteen $ 96 per uur binnen. bezoek deze site hier.

http://Webpay9.com/

wpDiscuz