Netflix sluit megadeal met Nickelodeon in de strijd tegen Disney+

Goeie zet?

Disney+ werd afgelopen dinsdag gelanceerd en is een soort van doorn in het oog van o.a. Netflix. Maar die laatste blijft niet bij de pakken zitten en kondigde meteen een megadeal met Nickelodeon aan!

Er zal de komende jaren nieuwe content ontwikkeld worden op basis van klassieke Nickelodeon personages maar ook franchises staan op de planning. Onder de deal vallen ook reeds aangekondigde specials rondom de Teenage Mutant Ninja Turtles en The Loud House. Eerder dit jaar brachten Netflix en Nickelodeon – bij wijze van test – samen al twee producties uit: Invader Zim: Enter the Florpus en Rocko’s Modern Life: Static Cling.

Om even het geheugen op te frissen, vind je hieronder een compilatie van een aantal bekende Nickelodeon-cartoons, o.a. Doug, Rugrats, Hey Arnold!, The Angry Beavers, Catdog, maar ook The Wild Thornberrys en Rocket Power. Nostalgie ten top en binnenkort dus op Netflix!

 

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Emma

Ik nodig je uit voor een privé-seksclub – http://getmeets.com
Dit is de beste plek om een sekspartner te vinden!

LushMariaa

Ik verdien meer dan $ 34785 door eenvoudig thuis vanuit mijn vrije tijd gemakkelijk thuis te werken. Ik ben een voltijdstudent en gewoon door dit werk gedurende 2 uur te doen, heb ik $ 29855 verdiend met deze baan in mijn laatste maand. Heel goed werk en het verdienen hiervan is geweldig. Iedereen kan deze baan krijgen en beginnen met verdienen door de details hier te volgen ……. 🙂

http://Erfolg90.com

wpDiscuz