Nicole Kidman eet sushi in restaurant op Groenplaats

“Tiens, jij lijkt wel heel hard op Nicole Kidman”, kreeg de Amerikaanse actrice gisteravond in het Nederlands te horen toen ze sushi wilde bestellen in een restaurant op de Groenplaats. De serveerster van dienst had niet meteen door wie ze voor zich had. “Eenmaal we het wél doorhadden, wilden we haar niet het gevoel geven […]

“Tiens, jij lijkt wel heel hard op Nicole Kidman”, kreeg de Amerikaanse actrice gisteravond in het Nederlands te horen toen ze sushi wilde bestellen in een restaurant op de Groenplaats. De serveerster van dienst had niet meteen door wie ze voor zich had. “Eenmaal we het wél doorhadden, wilden we haar niet het gevoel geven dat ze bekeken werd”, vertelt ober Lobsang (foto), die Kidman voor de rest van de avond bediende.

“Ze was best vriendelijk. Maar toen iemand kwam vragen of ze op de foto wilde, was het antwoord wel ‘neen’. Ze at wat spicy tuna, wat sushi, een slaatje en ze dronk een cola en een glas plat water. Bij haar waren drie mannen, maar ik denk niet dat het bodyguards waren. Toen ze na een uurtje klaar was met eten, ging ze rechtstreeks naar het Hilton Hotel, aan de overkant van de Groenplaats.”

Nicole Kidman is in ons land voor de filmopnames van Grace of Monaco. Ze werd eerder al in Antwerpen gespot tijdens een namiddagje shoppen. Toen zou ze onder meer de Schuttershofstraat hebben bezocht.

DVD

Foto Frederik Beyens

Reacties

wpDiscuz