Nieuwe Game of Thrones? HBO dropt knallende trailer van His Dark Materials

Ziet er veelbelovend uit!

Wie HBO zegt, zegt natuurlijk… Game of Throne. De populaire serie eindigde dit jaar met een achtste seizoen. Maar bij HBO zitten ze natuurlijk niet stil! Op 4 november komt er namelijk een andere grote fantasy-reeks naar HBO, ook gebaseerd op een zeer populaire boekenreeks: ‘His Dark Materials’. De originele boeken waren ook geschikt voor kinderen, maar als we de trailer bekijken, lijkt dit minder het geval. De vergelijking met Game of Thrones is snel gemaakt.

Dafne Keen, die schitterde in ‘Logan’, speelt Lyra Belacqua, die leeft in een wereld waar ijsberen pantsers dragen, de zielen van mensen buiten hun eigen lichaam in wezens genaamd ‘Daemons’ leven en een de mysterieuze stof ‘Dust’ het geheim van onbeperkte macht verbergt. Wanneer een aantal van haar vrienden vermist raken, schiet Lyra in actie.

In 2007 probeerde New Line Cinema met deze franchise al een serie aan films uit te brengen. De eerste film, met onder andere Daniel Craig en Nicole Kidman, flopte echter gigantisch, waardoor die plannen naar de ijskast verdwenen. Laten we hopen dat BBC en HBO het beter doen! Ondertussen is er trouwens al een tweede seizoen in de maak.

(Intropic: HBO)

 

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Lisa

Weet je niet zeker waar je een vrouw kunt vinden voor een nacht? Kom dan – http://www.fastmeet.tk

wpDiscuz