Nieuwe Game of Thrones serie wordt nu gefilmd en er is een eerste (officiële) beeld

Hopelijk beter dan het laatste seizoen…

HBO is begonnen met de productie van een nieuwe Game of Thrones serie, een prequel die zich afspeelt vóór het verhaal dat we de afgelopen jaren te zien kregen. Momenteel is men aan het filmen in het noorden van Ierland. En er is ook al een eerste foto gelekt, waarop we een mysterieus personage zien op een paard dat uitkijkt over een bevroren niemandsland. In de achtergrond zien we ook een stad. George R.R. Martin, schrijver van Game of Thrones, noemt de serie “The Long Night”, want dat is het tijdperk waarin de prequel zich afspeelt. Dat wordt voor zover we weten echter niet de officiële titel van de HBO serie.

(lees verder onder de foto)

De prequel speelt zich 50.000 jaar af voor de gebeurtenissen uit Game of Thrones. Westeros zal er dus helemaal anders uitzien. De makers zeggen er dit over:  “Westeros is een compleet andere plek. Er is geen King’s Landing. Er is geen Iron Thrones. Er zijn nog geen Targaryens – Valyria moet nog beginnen met het bouwen van zijn imperium. We hebben het hier over een compleet andere en oudere wereld. Dat wordt hopelijk juist wat de serie zo leuk gaat maken.”

HBO deelde onlangs nog de volgende teaser voor: “Slechts één ding weten we zeker: van de gruwelijke geheimen van de geschiedenis van Westeros tot de ware oorsprong van de White Walkers, de mysteries van het Oosten tot de Starks uit de legendes… het is niet het verhaal dat we denken te kennen.” De Long Night is de lange winter die jaren duurde, de oorsprong van de White Walkers. In diezelfde periode vond een grootse, epische oorlog in het noorden plaats, de Battle for the Dawn waar de eerste generatie van de Night’s Watch de White Walkers versloegen.

Wordt vervolgd…

 

Reacties

wpDiscuz