In deze nieuwe realityshow nemen 15 mannen het tegen elkaar op om een vrouw zwanger te maken

Wat gaat ze nog uitvinden

Qua reality shows hebben we al heel wat dingen gezien, denk hierbij aan Temptation Island, Blind Getrouwd, Ex on the Beach, Love is Blind, Big Brother, Too Hot too Handle, The Circle en we kunnen nog wel een uurtje verder gaan.

Programma-makers blijven natuurlijk hun uiterst best doen om het volgende succesverhaal te maken in de wereld van reality shows. Want hoewel heel wat mensen niets moeten weten van de ‘oppervlakkige en onrealistische’ reality series zijn ze nog steeds immens populair.

15 mannen willen haar zwanger maken

Het nieuwste concept is er weer eentje om duimen en vingers bij af te likken. Een knappe 41-jarige vrouw wordt in samen in huis gesmeten met 15 single mannen die liefst zo snel mogelijk vader willen worden. Haar biologische klok is aan het tikken dus ze wil ook zo snel mogelijk zwanger worden.

Lees verder onder de foto

Deze heren gaan het tegen elkaar opnemen om niet zozeer het hart te winnen van de prachtige Kristy, maar vooral om te tonen dat ze goeie genen hebben en een perfecte vader kunnen zijn. De ondertitel van het programma is immers ‘labor is mandatory and love is optional’.

De mannen worden in verschillende ‘wedstrijden’ tegen elkaar opgezet om te testen wie de beste match is. Daarnaast zal er ook flink wat drama zijn naargelang alle mannen ondertussen ook samen bij elkaar wonen.

Eerste aflevering is nu al beschikbaar

Elke week wordt er een nieuwe aflevering uitgezonden. De eerste episode is al beschikbaar en kan je gek genoeg momenteel ook op YouTube kijken. Indien je dus vanavond nog geen plannen hebt en je wil zien hoe mannen smeken om een mooie dame zwanger te maken dan weet je weer wat te doen.

Reacties

wpDiscuz