De nieuwste challenge van 2018? Flash even je blote borsten op een drukke trein (NSFW)

Wij zijn fan

Afgelopen maanden en jaren zagen we op het internet behoorlijk wat challenges voorbij komen. De ene al wat beter dan de andere. Wij zijn echter vooral fan van de nieuwste challenge onder de dames. Flash even borsten in een drukke trein. Uitdagend, spannend en heel leuk.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Hard Truth

Ik daag jullie uit voor een “schrijf-eens-een-artikel-voor-mannen-en-niet-voor-pubers”-challenge.

Inconvenient Truth

Maw,dat maakt jou….een puber?Of gewoon zagevent?Blijf hier dan weg

Hard Truth

Als je de mentale capaciteit niet hebt om mij van weerwoord te dienen laat het dan gewoon uit hé kevin. Het is eerder de bedoeling dat die kinderachtige verantwoordelijken het afbollen. Dan kan het hier weer een mannensite worden.

Gewoon Marcske

Meh… Je zou verwachten dat mensen die zich zo ergeren aan de ‘kinderachtige verantwoordelijken’ hier gewoon zouden wegblijven, maar nee hoor… Als ik de commentaren hier lees, valt me steeds op dat een bepaalde groep mensen hier niet anders doet dan zagen, maar desondanks wél keer op keer blijft terugkeren. Alsof ze door een of ander superwezen telkens opnieuw gedwongen worden tot deze vreselijke vorm van zelfkastijding. Zal wel iets met mentale capaciteit te maken hebben, zeker ?

John

Weerwoord duidelijk,blijf hier dan weg!

Inne

leuke uitdaging ,

Den Deze

Wat een bende domme sukkels hier. Clint.be is hervallen in een strontsite die zijn visitors als mongolen beschouwt en ze vinden het nog lekker ook.

wpDiscuz