Nieuwste trailer van allerlaatste Rambo-film belooft keihard spektakel

Wij kunnen al niet meer wachten!

Rambo-fans overal ter wereld, huil en blijf huilen! Rambo: Last Blood wordt echt wel de allerlaatste Rambo-film van Sylvester Stallone. Maar zoals we van Rambo / Stallone kunnen verwachten, gaat hij er uit met een spectaculaire ‘bang’! Rond 19 september kun je de film gaan bekijken in de bioscoop, maar deze prachtige trailer is op zich al een pareltje.

 

 

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Sakina

Ik verdien meer dan € 12k door alleen thuis in mijn vrije tijd gemakkelijk thuis een klus te klaren. Ik ben een voltijdstudent en gewoon door dit werk gedurende 2 uur te doen, heb ik € 11242 verdiend met deze baan in mijn laatste maand. Heel goed werk en het verdienen hiervan is geweldig. Iedereen kan deze baan krijgen en beginnen met verdienen door de details hier te volgen ……. 🙂

——— >>>>>>> KASSE9.COM

cvarlie

Voor de weinige keren dat ik naar de bioscoop ga, hier kijk ik echt naar uit. Was in het begin wat sceptisch hoe ze aan dit verhaal een vervolg gingen geven, maar ziet er goed uit. Leve de oude krokodil. Moge hij nog lang leven, al denk ik dat rambo hier zijn laatste adem zal uitblazen.

wpDiscuz