Nu ook beelden gelekt van Hollands live op de radio seksend koppel (video)

Herinner je jezelf Lisa nog? De Hollandse deerne die op de radio iets kwam zeggen over lingerie en na dat telefoongesprek haar vriendje besprong maar het gesprek vergat af te sluiten? Wel, hier zijn de beelden! Het was nogal wat bij onze noorderburen vorige week. Op Slam!FM deed een jongedame mee aan één of ander […]

Herinner je jezelf Lisa nog? De Hollandse deerne die op de radio iets kwam zeggen over lingerie en na dat telefoongesprek haar vriendje besprong maar het gesprek vergat af te sluiten? Wel, hier zijn de beelden!


Het was nogal wat bij onze noorderburen vorige week. Op Slam!FM deed een jongedame mee aan één of ander radiospelletje. Lisa, want zo heette die jongedame, vertelde dat ze drie maanden samen was met haar vriendje en dat ze daarom een nieuw lingeriesetje had gekocht. Toen kwam dat vriendje binnen en het koppel had plots wilde plannen. Lisa dacht dat het gesprek gedaan was, maar was die vergeten af te sluiten en de radiomakers luisterden mee naar een stomende vrijpartij.

Sommige luisteraars vonden het grappig, anderen een schande. Nog anderen dachten dat het allemaal nep was. Wat het was en hoe heet het er aan toe ging, dat zie je hier: (SL)

Reacties

wpDiscuz