Oep haar bakkes: moeder wilde per se de strafste zijn (video)

Dit verhaal begon op een mooie ochtend, met in de hoofdrol een koppige tak. Een koppige tak, omdat hij serieus in de weg hing. De drie stoere kerels in het onderstaande filmpje wilden dit natuurlijk niet zomaar laten gebeuren en de tak werd afgesneden. Of toch bijna, want het laatste stukje bleef veel weerstand bieden. […]

Dit verhaal begon op een mooie ochtend, met in de hoofdrol een koppige tak.


Een koppige tak, omdat hij serieus in de weg hing. De drie stoere kerels in het onderstaande filmpje wilden dit natuurlijk niet zomaar laten gebeuren en de tak werd afgesneden. Of toch bijna, want het laatste stukje bleef veel weerstand bieden.

Moeder Linda kon het niet aanzien dat drie stoere kerels nog niet opgewassen waren tegen één tak en ging een handje helpen. “Drie volwassen mannen en moeder Linda moet het doen”, alsof de filmster.

Uiteindelijk was het de tak die het onderspit moest delven, maar toch gaf hij nog een flinke laatste tik als wraak. Toch liep alles nog goed af: moeder Linda hield er enkel een pijnlijke rug en verstuikt ego aan over.

Nog filmpjes zien van jonge meiden of iets oudere dames die hard, zacht of medium ‘oep hun bakkes’ gaan? Check dan deze Facebook pagina! (SL)

Reacties

wpDiscuz