OMG: (De borsten van) Lesley-Ann Poppe binnenkort weer in ‘Komen Eten’

Driewerf hoera! ‘Komen Eten’ heeft dringend nood aan kijkcijfers en heeft daar een geniale oplossing voor gevonden. Het kookprogramma maakte Lesley-Ann Poppe groot en nu is het tijd voor een wederdienst. Met andere woorden: Lesley-Ann kookt binnenkort weer in het VIER-programma. Toppie!Af en toe houden de makers van ‘Komen Eten’ een ‘specials’-week, kwestie van een […]

Driewerf hoera! ‘Komen Eten’ heeft dringend nood aan kijkcijfers en heeft daar een geniale oplossing voor gevonden. Het kookprogramma maakte Lesley-Ann Poppe groot en nu is het tijd voor een wederdienst. Met andere woorden: Lesley-Ann kookt binnenkort weer in het VIER-programma. Toppie!
Af en toe houden de makers van ‘Komen Eten’ een ‘specials’-week, kwestie van een broodnodige injectie van kijkcijfers uit te lokken. Onlangs toonden enkele schlagerzangers hun kookkunstjes aan elkaar, en binnenkort krijgen we een gelijkaardig concept te zien, maar dan met BV’s. Eén van die BV’s is niemand minder dan Lesley-Ann Poppe, die dankzij haar overheerlijke gerechten – en minstens even veel door haar opvallende verschijning – de paparazzi van zich af moest schudden.

Ideaal voor haar, zo tussen de scheidingsperikelen door. Haar kookplan? Risotto van spelt als voorgerecht, Thaise curry als hoofdgerecht en zelfgemaakt roomijs met vruchten en chocolade als dessert. Allicht komt er bij dat laatste ook wel wat slagroom aan te pas, maar dat valt nog even af te wachten. Wij zijn vooral benieuwd naar haar outfit, die vorige keer net niet bezweek onder de druk van haar twee interessantste lichaamsdelen. Laatstgenoemde exemplaren werden twee jaar geleden overigens vreugdevol geëtaleerd voor gans de wereld. Dus bij deze: komaan Lesley-Ann, we weten dat je het kan! (KDN)

Reacties

wpDiscuz