OMG!?: Naaktfoto’s Josje van K3 gelekt?

U bent zonet van uw stoel gevallen bij het lezen van deze titel? Raapt u zichzelf dan maar snel even op. Hou u deze keer stevig vast en klik rustig naar binnen. Josina Huisman. Josje van K3. Josje. Iedereen weet over welke Josje het gaat. Er bestaat immers maar één Josje en dat is die […]

U bent zonet van uw stoel gevallen bij het lezen van deze titel? Raapt u zichzelf dan maar snel even op. Hou u deze keer stevig vast en klik rustig naar binnen.


Josina Huisman. Josje van K3. Josje. Iedereen weet over welke Josje het gaat. Er bestaat immers maar één Josje en dat is die ferme, blonde, Hollandse mie van K3. Even eerlijk: toen u haar voor het eerst op de nationale televisie zag paraderen, hoopte u dan ook niet ergens dat zij de volgende Emmanuelle werd, nu de oude toch haar schup heeft afgekuist? Wij dachten het wel. Maar helaas, voorlopig blijft ze nog even dat onschuldige en bij momenten preutse zangeresje van K3. En dat hemelse lichaam dan? Dat is enkel te bezichtigen door ene Johnny De Mol (en zijn moddervette portefeuille).

Maar! Enkele puberale snoodaards dachten daar helemaal anders over. Als in: laat ons die schattige blondine eens door de Photoshop-machine draaien. Eens zien wat dat geeft. Wel, voor de gemiddelde oogpatiënt geeft dat een behoorlijk resultaat. De Photoshop-proffen van dit land komen helaas niet aan hun trekken, maar die doen dat over het algemeen sowieso niet.

Bij Studio 100 laten ze de zaak alvast niet aan hun hart komen. “Buiten het feit dat de foto overduidelijk fake is, hebben wij daar niet veel over te zeggen”, aldus woordvoerder Leen Blijweert.

Wij zouden zeggen: Josje, tijd om ons niet langer in spanning te houden, want oya lélé, wat zijn wij benieuwd naar uw engeltjes, ya ya yippee! Oh ja, die lachende sterren die haar zones bedekken, hebben wij uit ethische overwegingen aangebracht. Die verdwijnen echter spontaan als u hier klikt. (KDN) 

 

Reacties

wpDiscuz