Onze nieuwe Miss België liegt dat ze zwart ziet (video)

Laura Beyne is de nieuwe Miss België, dat wist je intussen al wel. Bovendien heeft Laura een donkere huidskleur. “De eerste”, zo zei Laura fier. Wel, de échte eerste Miss België met een getinte huid kan daar niet bepaald mee lachen.Maak (nog eens) kennis met Sandra Joine, de Miss België van 1992. “Ik was de […]

Laura Beyne is de nieuwe Miss België, dat wist je intussen al wel. Bovendien heeft Laura een donkere huidskleur. “De eerste”, zo zei Laura fier. Wel, de échte eerste Miss België met een getinte huid kan daar niet bepaald mee lachen.

Maak (nog eens) kennis met Sandra Joine, de Miss België van 1992. “Ik was de eerste Miss België met een donkere huidskleur en ik begrijp niet waarom Laura dat probeert te claimen. En wat ik nog minder begrijp, is dat de organisatrice Darline Devos haar daar niet op gewezen heeft. En dan nog, alle kandidates krijgen een informatiebrochure mee. Daarin staat mijn foto, als winnares van 1992. Maar ja, dat is het jaar waarin Sandra geboren werd!” aldus Sandra.

Een donker velletje hebben is volgens Sandra, wiens roots in Senegal liggen, trouwens ook niet echt een voordeel. “Als mulat is het heel moeilijk om aandacht te krijgen. Ik heb nooit de kansen van een Tanja Dexters of Véronique De Kock gekregen.”

Wat heeft Sandra dan wel gedaan? Wel, voor ze mee deed aan Miss België volgde ze een opleiding als stewardess. Daarna heeft ze een tijdje als stewardess gewerkt om vervolgens een loungebar te openen in Antwerpen. Ondertussen werkte ze ook als model en dat deed ze, zoals u op de foto onder dit artikel kunt zien, bijlange niet slecht.

Zijn wij nu slecht gezind op Laura omdat ze zo ‘gelogen’ heeft? Maar bijlange niet! Wat ons betreft, mogen er nog veel mulatten als Miss komen. De mooie jongedame met Congolese roots laat ons zelfs een kijkje bij haar thuis nemen in onderstaande video. (SL)

In die video wordt trouwens gesproken over ‘de huidige vriend’ van Laura. Maar wie is die huidige vriend dan wel? Wel, dat is niemand minder dan Axel Bossekota, voetballer bij tweedeklasser Tienen. Dat is al de zoveelste club waar de Frans-Belgische Afrikaan voor speelt, maar bij Tienen wil Bossekota tonen wat hij waard is. En volgens hem ligt dat allemaal aan Laura: “Laura heeft voor stabiliteit bij mij gezorgd. We hebben elkander geholpen om de obstakels weg te ruimen. En we zullen krijgen wat we willen, als we er maar hard genoeg voor vechten.” You are one lucky bastard, Bossekota! (SL)

Reacties

wpDiscuz