Onze stem is te koop!

Dames, heren, en alles ertussen: Of de verkiezingen iets uithalen, weten we niet. Wat we wél weten, is dat er serieus wat geld tegenaan gesmeten wordt. Tijd dus dat wij ook iets aan de verkiezingen verdienen. Daarom verkopen wij onze stem aan de hoogste bieder tussen de politieke partijen!Stemmen, stemmen, stemmen. Met andere woorden: politici […]

Dames, heren, en alles ertussen: Of de verkiezingen iets uithalen, weten we niet. Wat we wél weten, is dat er serieus wat geld tegenaan gesmeten wordt. Tijd dus dat wij ook iets aan de verkiezingen verdienen. Daarom verkopen wij onze stem aan de hoogste bieder tussen de politieke partijen!
Stemmen, stemmen, stemmen. Met andere woorden: politici een goedgevulde portemonnee bezorgen. Tof voor hen, maar terwijl onze strot aan de lopende band volgepropt wordt met politiek gepalaver, mogen ook wij iets hebben aan dat hele verkiezingscircus.

Daarom stellen wij u voor: onze kersverse facebookpagina die binnenkort voor x-aantal euro’s via Ebay verkocht wordt aan de politieke partij die het meest biedt, in ruil voor onze stem. Hoe meer mensen achter ons initiatief staan – of in de volksmond ‘liken’ – hoe meer de facebookpagina waard is en hoe meer u en wij er achteraf aan verdienen. Want eenmaal verkocht, verdelen we de opbrengst met ALLE likers.

Topidee? Zé mor zeker! Liken dus, en may the vrijgevigste politieke partij stand up, hé! (KDN)

Reacties

wpDiscuz