Ooit al ’s in ‘Paris’ geweest?

Wel, wij eerlijk gezegd niet. Wel in Parijs, maar niet in Paris Hilton. Nochtans is die kans niet ondenkbeeldig, want voor zover bekend gingen al 41 anderen je voor. Hare leeghoofdigheid Hilton is momenteel echter zelf in Parijs, wat haar inspireerde om de fantastische, nobelprijs voor de literatuur-waardige quote ‘Paris in Paris’ te produceren. Die smeet […]

Wel, wij eerlijk gezegd niet. Wel in Parijs, maar niet in Paris Hilton. Nochtans is die kans niet ondenkbeeldig, want voor zover bekend gingen al 41 anderen je voor. 
Hare leeghoofdigheid Hilton is momenteel echter zelf in Parijs, wat haar inspireerde om de fantastische, nobelprijs voor de literatuur-waardige quote ‘Paris in Paris’ te produceren. Die smeet ze, samen met een foto, op haar instagram.

En daar is niks mis mee, maar we kunnen het niet laten: sinds er ooit een sekstape van Paris Hilton met de naam ‘One Night in Paris’ uitgekomen is, kunnen we niet laten om te grinniken bij haar vondst ‘Paris in Paris’. Daarom: hieronder de instagram-foto die La Hilton deelde en misschien ook wel een beetje de trailer van ‘One Night in Paris’. (KA)

Reacties

wpDiscuz