Doet de laatste het licht uit? Ook Evi Goffin verlaat GUNKtv

Twee jaar geleden begon Evi Goffin als een boegbeeld bij GUNKtv, maar nu houdt de voormalige zangeres van Lasgo het voor bekeken bij de gameszender. Ze blijft wel in hetzelfde wereldje, namelijk ‘GameNuts’, de gameswebsite van Frank Molnar die begin september moest opstappen bij GUNKtv. “Ik zie het echt niet meer zitten om nog mee […]

Twee jaar geleden begon Evi Goffin als een boegbeeld bij GUNKtv, maar nu houdt de voormalige zangeres van Lasgo het voor bekeken bij de gameszender. Ze blijft wel in hetzelfde wereldje, namelijk ‘GameNuts’, de gameswebsite van Frank Molnar die begin september moest opstappen bij GUNKtv.

“Ik zie het echt niet meer zitten om nog mee te werken aan een concept waar ik zelf niet meer in geloof”, zegt Goffin. “De laatste maanden is de ziel volledig verdwenen uit GUNK. Daarom ook dat ik een ander pad kies, waar wél toekomst in zit met mensen die ik wél vertrouw.”

Met het vertrek van Evi Goffin blijven er amper nog leden van de originele crew van GUNKtv over. Zo blijft het gerucht dat de zender gaat verdwijnen meer en meer de kop opsteken. Dat is uiteraard allesbehalve nieuws, want dat wisten we u drie maanden geleden al te vertellen toen we kopten: GunkTV is niet meer!

 

Reacties

wpDiscuz