Ook Lady Gaga kotst op het podium (video)

Misschien heeft Justin Bieber een nieuwe rage ontketend, want nadat die een goede week geleden in Arizona het podium onderkotste, deed Lady Gaga het nu in Spanje. Lady Gaga kwam de trap af, braakte een eerste straal de trapleuning over, huppelde achter de rug van één van haar danser, mikte een volgende straal over de […]

Misschien heeft Justin Bieber een nieuwe rage ontketend, want nadat die een goede week geleden in Arizona het podium onderkotste, deed Lady Gaga het nu in Spanje.

Lady Gaga kwam de trap af, braakte een eerste straal de trapleuning over, huppelde achter de rug van één van haar danser, mikte een volgende straal over de leuning, placeerde een danske, kotste weer enzovoort. Verscholen achter die danser moest het lijken alsof er geen vuiltje aan de lucht was.

Het is trouwens al niet meer de eerste keer dat de popdiva misselijk werd terwijl ze op het podium stond. Enkele maanden geleden onderbrak ze haar optreden in Roemenië even om in de coulissen te gaan vomeren. “Ik wilde niet dat jullie dat konden zien, maar soms overkomt me dit nu eenmaal”, zo vertelde ze toen. (SL)

Reacties

wpDiscuz