Op zoek naar een bijverdienste? Dit koppeltje verdient massa’s geld door 4 uur seks per dag te hebben

De oplossing om het werkloosheidsprobleem uit deze wereld te helpen?

Wat moet je doen als koppel indien je beide werkloos bent en maar geen nieuwe job kan vinden? Dit is exact de vraag die het Russische koppel Alexandra en Dmitry zich stelde toen ze geldproblemen hadden. Hun oplossing? Een eigen pornofilm maken en verkopen. Hun film ging ontzettend vlot over de toonbanken van het internet en het koppel besloot dan maar een stapje verder te gaan in hun nieuwe job.

Vier uur per dag

Zo kan je hen nu live bekijken op het internet tegen betaling. Maar liefst vier uur zijn ze elke dag aan het streamen via een webcam waarin ze de kijkers op uitgebreide sekssessies trakteren. Hun ongelofelijke uithoudingsvermogen heeft hen dichter naar elkaar gebracht zeggen ze zelf. Ze verdienen ook ontzettend goed met hun seksmarathons. Elke maand stroomt het geld nu binnen. Een exact bedrag gaven ze niet, maar het zou om heel wat duizenden euro’s per maand gaan.

Hun vrienden waren eerst kritisch over de nieuwe job van het Russiche koppel, maar ondertussen zijn deze ook alweer van mening veranderd. Zo zijn enkele vrienden van hen zelfs vaste klant bij het bekijken van hun webcam-sessie.

Reacties

wpDiscuz