Tinder kotsbeu? Dit zijn 7 geweldige datingsites waar je jezelf gratis kan registreren

Weet je weer wat doen vandaag

In het jaar 2020 worden datingsites immens veel gebruikt. De meeste gekende is natuurlijk dating-app Tinder, maar er zijn ook heel wat alternatieven op de markt die ook de moeite zijn. Vaak zelfs beter als je in een bepaalde doelgroep zoekt

Welke moet je nu echter proberen? Wij geven enkele tips.

Be2 – Ontzettend populair en betrouwbaar

Schrijf je hier gratis in

Bij Be2 pakken ze het iets anders aan als de gemiddelde datingsite. Zo doen ze een wetenschappelijke persoonlijkheidstest en vragen ze een omschrijving van jouw ideale partner. Hierna worden er enkele suggesties gedaan van partners die echt bij je passen.

Verwacht je hier niet onmiddellijk aan honderden dames die je worden aangeraden. Be2 gokt vooral op kwaliteit en niet op kwantiteit zoals Tinder bijvoorbeeld wel doet. Maar laat ons eerlijk zijn, wie kan er tegelijkertijd 30 zinvolle gesprekken voeren?

Meetic – Ontzettend populair en betrouwbaar

Schrijf je hier gratis in

Meetic.be is één van de allergrootste sites op gebied van online dating met ettelijke duizenden singles. Meetic is zelfs één van de marktleiders en is dan ook ontzettend betrouwbaar. Zo ben je tenminste zeker dat de knappe dames waar je berichten mee stuurt echt profielen zijn.

Door het gigantische aanbod van profielen ben je ook tenminste zeker dat je boeiende dames (of heren) vindt die ook daadwerkelijk in je buurt wonen.

DatingEasy – Je krijgt onmiddellijk berichtjes

Schrijf je hier gratis in

Datingeasy is een leuke frisse datingsite en vooral heel gebruikersvriendelijk. Zij richten ze vooral op een breed publiek om op die manier het voor iedereen zo interessant mogelijk te maken. Wanneer je jezelf gratis registreert, kom je onmiddellijk boven in de zoekresultaten te staan.

Op deze manier word je vaak al snel gecontacteerd door verschillende mensen waardoor je jou onmiddellijk op je gemak zou voelen en niet het idee hebt dat het ontzettend moeilijk is om potentiële partners te leren kennen.

eMatch – Probeer nu enkele dagen premium-account volledig gratis

Schrijf je hier gratis in

Bij eMatch garanderen ze dat ze elke profiel handmatig nakijken. Members worden tevens ook gemotiveerd om hun profiel zoveel mogelijk aan te vullen zodat je met zekerheid ook interessante foto’s en info hebt van de dames en heren op eMatch.

Ze hebben nu overigens een actie lopen waardoor je enkele dagen volledig gratis hun premium-versie kan uittesten.

Elitedating – focus ligt op 30+

Schrijf je hier gratis in

Bij EliteDating leggen ze vooral de focus op mensen die al wat langer in het leven staan. Prille twintigers gaan hun ding hier niet vinden, maar dertigers, veertigers en vijftigers daarentegen zouden hier heel wat opties en boeiende profielen hebben.

EliteDating geeft ook aan dat ze profielen handmatig controleren wat er toch ook voor zou moeten zorgen dat elke dame (en man) een echt profiel is.

50liefde.be – De perfecte site voor de 50-plusser

Schrijf je hier gratis in

Er zijn tegenwoordig ook heel wat datingsites die zich focussen op de liefde voor vijftigplussers. Deze 50liefde is één van de betere websites voor de mensen die 50 jaar of ouder zijn. Zij doen zelfs de grote belofte dat maar liefst 1 op 3 van de geregistreerde daadwerkelijk de liefde vinden.

Qupid – 61% vrouwen

Schrijf je hier gratis in

Qupid is ook een mainstream datingsite in Nederland en België gericht op mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Qupid doet het iets anders als de concurrentie en werkt op basis van credits. Naar eigen zeggen is 61% van hun ledenbestand vrouwelijk, dus geen overdaad aan mannelijk testosteron.

Binnen 1 minuut heb je gratis een account aangemaakt en ontvang je gratis credits waardoor je direct op zoek kan naar de vrouw van je leven. Tevens kan je er winks/knipogen, flirts en berichten mee versturen.

Reacties

wpDiscuz