Opnieuw falende kandidate razend op ‘The Voice’ (video)

Ze probeerde het al voor de tweede keer, maar ook deze keer slaagde Kim Leyers er niet in om één zetel te doen draaien met haar stem. En toen was ’t ambras…Kim Leyers nam twee jaar geleden al deel aan ‘The Voice van Vlaanderen’ met een eigen versie van ‘Rolling in the Deep’ van Adele. […]

Ze probeerde het al voor de tweede keer, maar ook deze keer slaagde Kim Leyers er niet in om één zetel te doen draaien met haar stem. En toen was ’t ambras…
Kim Leyers nam twee jaar geleden al deel aan ‘The Voice van Vlaanderen’ met een eigen versie van ‘Rolling in the Deep’ van Adele. Helaas draaide geen van de toenmalige jury zich om en dus mocht Kim weer in haar douche gaan zingen. Maar Kim is geen opgever en daarom deed ze dit jaar weer mee. Met ‘Locked Out Of Heaven’ van Bruno Mars en een stevige dosis hoofdgeschud en kontgedraai hoopte ze dat de jury deze keer wel beter zou weten. Helaas, noch Koen, Bent, Axelle of Regi werd geraakt. En als kritiek gaven ze mee dat er geen gevoel te horen was in haar stem. Pijnlijk, en dat kwam ook best hard aan bij Kim zelf.

Toen ze thuiskwam reageerde ze zich staalhard af op facebook, door het programma er eens stevig van langs te geven. Want de manier waarop zij haar hadden geportretteerd, strookte niet met de realiteit. “Voor degene die het gemist hebbe Dank u iedereen voor de toffe reacties eveneens als de kritiek wat sowiso altijd welkom is om beter te doen.. En dank u VTM om mij zodanig te late overkome da half belgie nu denkt da kik een arrogante bitch ben da denkt da ze de nieuw britney spears kan worde, den titel da ze mijn filmke gegeve hebbe zegt gng.. de mense die mij echt kenne wete beter en tv is en blijft tv!  Toch nogmaals bedankt voor de vele smse & berichtjes!”, klonk het in vrij ongevoelig Nederlands.

Altijd leuk hoe misplaatste arrogantie de bovenhand kan krijgen op talentloze, narcistische wichten. Misschien leren ze het zo dan wel zo, via de harde weg. En laat ons hopen dat ze dat zinnetje “derde keer, goeie keer” niet meende. Ach ja, en anders kunnen we toch weer eens lachen met wannabe-Britney. (KDN)

Reacties

wpDiscuz