Paramount gaat voor reboot van Travolta-Cage classic ‘Face/Off’

Beter doen dan het origineel wordt lastig!

In de actieprent Face/Off uit 1997 van regisseur John Woo spelen Nicolas Cage en John Travolta respectievelijk een psychopaat en FBI-agent die letterlijk van gezicht wisselen. De film wordt algemeen beschouwd als een van de beste van Woo. Deadline weet nu dat de schrijver van 22 Jump Street het erop gaat wagen om de prent te ‘rebooten’.

Paramount zou voor een reboot gaan met een nieuwe cast. Orien Uziel schrijft het script, Neal Moritz is de producent en David Permut de executive producer. Uziel schreef o.a. ook The Cloverfield Paradox en Sonic The Hedgehog, dus hij is misschien we de perfecte man voor de job. Wij zijn alvast razend benieuwd naar het resultaat! Hieronder nog eens de trailer van de originele film.

 

 

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Emma

Ik nodig je uit voor een privé-seksclub – http://www.lady4.fun
Dit is de beste plek om een sekspartner te vinden!

Apple Petex

Ik ben in het verleden zeker 6 weken begonnen en ik heb 2 cheques gekregen voor een totaal van $ 27500 … dat is de wens die ik op lange termijn heb gedaan! “bedankt dat je me deze geweldige kans hebt gegeven om extra geld te verdienen vanuit huis. Dit meer geld heeft mijn leven veranderd in zoveel technieken, bedankt!” ……. klik hier in het juiste succes .. …

http://Webpay9.com/

wpDiscuz