Parodieën: Donald Muylle kan daar niet mee lachen (video)

Wie kent de West-Vlaming Donald Muylle met zijn Dovy Keukens nog niet? Zo’n idiote, irritante reclamespot dat parodieën natuurlijk niet kunnen uitblijven. Donald zelf, die vindt dat maar niks.Plaatselijke YouTubers en enkele komieken maakten eerder al eens grapjes met Donald, die al dertig jaar keukens maakt alsof ze voor hemzelf zouden zijn. Met een sokkel, […]

Wie kent de West-Vlaming Donald Muylle met zijn Dovy Keukens nog niet? Zo’n idiote, irritante reclamespot dat parodieën natuurlijk niet kunnen uitblijven. Donald zelf, die vindt dat maar niks.

Plaatselijke YouTubers en enkele komieken maakten eerder al eens grapjes met Donald, die al dertig jaar keukens maakt alsof ze voor hemzelf zouden zijn. Met een sokkel, geen pootjes. Ook in het programma ‘Tegen de sterren op’ moest hij er deze week aan geloven.

Donald deed er zogezegd mee aan ‘De slimste mens ter wereld’, maar veel meer dan ‘Ik ben Donald Muylle’, ‘oerdegelijk laminaat’ en ‘scherpe prijzen’ kwam er niet onder de opgeplakte snor vandaan.

De grote baas van Dovy Keukens zelf vond dat niet zo grappig, zo ontdekte GVA toen ze naar het bedrijf belden. Ze kregen Donald zelf niet aan de lijn, wel een woordvoerder: “Meneer Muylle geeft nooit interviews over deze parodieën. Hij is daar niet blij mee. Hij maakte dit filmpje in 2009 om de kwaliteit van zijn filmpjes aan te prijzen, meer niet.”

Onder geven we nog een voorbeeldje van elk: een video van Donald in ‘Tegen de sterren op’, van een plaatselijke YouTuber en van Geert Hoste’s parodie. (SL)

En nog eentje die ons werd bezorgd door één van onze lezers:

Reacties

wpDiscuz