Penis verschijnt op scherm tijdens live nieuwsuitzending (video)

Tijdens een live nieuwsuitzending op de Tsjechische televisie ging de aandacht van heel wat kijkers wellicht even niet naar het nieuwsanker zelf, maar wel naar wat er zich achter hem afspeelde. Terwijl Daniel Takac zijn journaal bracht, verscheen er op een scherm achter hem plots een penis in beeld. De mannelijke edele delen bleven er […]

Tijdens een live nieuwsuitzending op de Tsjechische televisie ging de aandacht van heel wat kijkers wellicht even niet naar het nieuwsanker zelf, maar wel naar wat er zich achter hem afspeelde.

Terwijl Daniel Takac zijn journaal bracht, verscheen er op een scherm achter hem plots een penis in beeld. De mannelijke edele delen bleven er enkele seconden op staan, en werden dan vervangen door een groente.

De woordvoerder van de tv-zender Ceskatelevize bood zijn verontschuldigingen al aan nadat er tientallen klachten waren binnengelopen. “Het beeld was deel van een documentaire”, klonk het. “We hadden op voorhand moeten ingrijpen. Het was een domme vergissing.”

Beeld Youtube

Reacties

wpDiscuz