Pensioen nadert voor Frank uit ‘Thuis’!

“Miljaaaaarde Simonneke ni bleiten! ’t Is maar oep papier da kik me pensioen goa…” Zo zou de Frank het nieuws van zijn nakende carrière-einde aan z’n fictieve, huilgrage metgezellin kunnen overbrengen. Want onze goeie vriend Pol Goossen loopt contractueel gezien aan z’n pensioen aan. Ontsteltenis bij de fans, want wie o wie gaat nu de […]

“Miljaaaaarde Simonneke ni bleiten! ’t Is maar oep papier da kik me pensioen goa…” Zo zou de Frank het nieuws van zijn nakende carrière-einde aan z’n fictieve, huilgrage metgezellin kunnen overbrengen.

Want onze goeie vriend Pol Goossen loopt contractueel gezien aan z’n pensioen aan. Ontsteltenis bij de fans, want wie o wie gaat nu de rol van Frank spelen? En is dat überhaupt wel een vervangbaar figuur? Uiteraard niet! En da’s ook blijkbaar niet nodig, zo liet de Pol weten in Dag Allemaal.

“In oktober word ik 65, en moet ik met pensioen. Wellicht is daardoor bij sommigen het gedacht gegroeid dat Thuis het zonder Frank zal moeten stellen. Maar dat is niet zo. Mijn pensioen, daar kan ik als loontrekkende bij de VRT niet onderuit. Maar dat betekent niet dat ik stop met werken. Zolang mijn gezondheid het toelaat, ga ik door. En er is niets wat erop wijst dat ik met mentale of lichamelijke problemen dreig te sukkelen”

Opluchting dus bij de trouwe Thuis-kijker. En ’t zou de kijkcijfers ook geen goed doen moest een van de favoriete personages zomaar uit de serie geschreven worden natuurlijk. “Vanaf oktober werk ik gewoon onder een ander statuut. Ik blijf dus in Thuis. Tenzij ze me aan de deur zetten natuurlijk”, stelt Pol z’n fans dus gerust. Legendarische taferelen zoals in onderstaande filmpjes, blijven dus voorlopig ook in de toekomst nog mogelijk:Reacties

wpDiscuz