Peperdure huwelijk Yolanthe en Wesley

Dat Yolanthe en Wesley voor hun huwelijk op geen euro gekeken hebben is inmiddels wel duidelijk. Nu dachten wij dat het vooral voor Yolanthe was, want de dames willen immers altijd een prinsessenhuwelijk, niet? Maar nu blijkt dat ook de inmiddels getrouwde voetballer een ijdeltuit is want zijn pak kostte maar liefst 10.000 euro. Het […]

Dat Yolanthe en Wesley voor hun huwelijk op geen euro gekeken hebben is inmiddels wel duidelijk. Nu dachten wij dat het vooral voor Yolanthe was, want de dames willen immers altijd een prinsessenhuwelijk, niet? Maar nu blijkt dat ook de inmiddels getrouwde voetballer een ijdeltuit is want zijn pak kostte maar liefst 10.000 euro.

Het pak van Wesley Sneijder was blijkbaar vervaardigd uit speciale zijde. “We hadden van deze speciale lichtgewicht zijdes nog nooit een kostuum gemaakt. Er zijn zeer gecompliceerde bewerkingen uitgevoerd”, aldus de fabrikant. Zozo, en dat allemaal voor de voetballer die tot voor kort nog een heel gewone jongen was. Althans, dat was hij voor hij Yolanthe leerde kennen.

Want het was vooral de Nederlandse schone die het hele sprookjeshuwelijk in handen had. De bruiloft was tot in de puntjes gepland en er was een draaiboek dat maar liefst 90 bladzijden telde. Stylisten en kappers werden overgevlogen, net al meer dan 10.000 Nederlandse rozen. Nu is het alleen nog wachten op een baby van de twee, dan zit de Nederlandse helemaal gebeiteld. (HH)

Reacties

wpDiscuz