Pestkoppen hangen scholiertje voor dood aan de kapstok

Het vermoedelijke pestgedrag van zijn medescholieren is de 8-jarige Mohamed Hussein bijna fataal geworden op de Frayser Elementary School in Louisville, Kentucky. Hij werd opgehangen aan een kapstok. Afgelopen weekend is de jongen uit zijn kunstmatige coma ontwaakt en kon hij enkele woorden zeggen, maar nog niet wat er precies met hem gebeurd is. De […]

Het vermoedelijke pestgedrag van zijn medescholieren is de 8-jarige Mohamed Hussein bijna fataal geworden op de Frayser Elementary School in Louisville, Kentucky. Hij werd opgehangen aan een kapstok. Afgelopen weekend is de jongen uit zijn kunstmatige coma ontwaakt en kon hij enkele woorden zeggen, maar nog niet wat er precies met hem gebeurd is.

De ouders van het Somalische jongetje denken in ieder geval dat het niet gaat om een ongeval. Volgens WHAS11.com hing Mohamed in het toilet aan zijn kraag te bengelen aan de kapstok, een haak die op ongeveer 1 meter van de grond geplaatst is tegen de toiletdeur.

Wat er zich heeft afgespeeld is onduidelijk. De politie sluit geen enkele hypothese uit, maar geeft geen details. Het kereltje was buiten bewustzijn toen hij door een ongeruste leerkracht werd aangetroffen. Die had op hem geroepen in de toiletzaal, maar ging gelukkig vrij snel kijken toen er geen antwoord volgde.

Mohamed is direct per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Hier heeft hij twee dagen in coma gelegen, maar sinds vrijdag is hij aan de beterhand. Volgens de ouders, die enkele jaren geleden vanuit Somalië naar de VS emigreerden, had Mohamed geen fysieke klachten maar waren er eerder dit jaar wel problemen met andere leerlingen.

Reacties

wpDiscuz