Politieman maakt zich onsterfelijk belachelijk (video)

Alvast geen donuts meer voor deze kerel!Neen dit is geen scène uit Police Academy, maar hilarische realiteit. Een passagier in een voorbijrijdende wagen in Edinburg, Texas legde dit tafereeltje vast op film. Een ongelukkig moment voor deze state trooper maar een gelukkig moment voor ons om te aanschouwen. Het filmpje laat zien hoe deze arme […]

Alvast geen donuts meer voor deze kerel!Neen dit is geen scène uit Police Academy, maar hilarische realiteit. Een passagier in een voorbijrijdende wagen in Edinburg, Texas legde dit tafereeltje vast op film. Een ongelukkig moment voor deze state trooper maar een gelukkig moment voor ons om te aanschouwen.

Het filmpje laat zien hoe deze arme agent vastzit in zijn eigen autoraam. Niemand is blijkbaar ook gehaast om hem uit zijn benarde situatie te helpen. Natuurlijk stelt iedereen de vraag waarom hij zijn wagen op deze manier wou verlaten. Wist hij niet hoe het kinderslot werkte? Of wou hij de internationale dag van de yoga op zijn manier uiten? Of hete koffie op zijn broek laten vallen en nadien met regen willen blussen? Ach, we zullen het wellicht nooit weten, maar het levert ons weer 7 seconden pure entertainment op die ze ons niet meer kunnen afpakken. (GBL)

Reacties

wpDiscuz