Presentator lult zich uit totaal uit de hand gelopen journaal (video)

Bij ons durft Goedele Wachters al wel eens over haar woorden struikelen of kan het geluid van kogelschoten verkeerdelijk tussen buitenlandreportages worden gemonteerd, maar gelukkig is het nog nooit zo fout gelopen als tijdens het NOS Journaal van zaterdagmiddag. De jonge presentator Herman van der Zandt leidde een reportage over Cyprus in, maar al gauw […]

Bij ons durft Goedele Wachters al wel eens over haar woorden struikelen of kan het geluid van kogelschoten verkeerdelijk tussen buitenlandreportages worden gemonteerd, maar gelukkig is het nog nooit zo fout gelopen als tijdens het NOS Journaal van zaterdagmiddag.

De jonge presentator Herman van der Zandt leidde een reportage over Cyprus in, maar al gauw viel het beeld van het fragment weg en kwam de nieuwslezer weer in beeld.

De jonge nieuwslezer probeerde nog over te gaan naar een andere reportage over de Paus, maar ook dat fragment weigerde alle medewerking. “Ik zal u dan maar zeggen dat het een uitzonderlijke ontmoeting was… en dat moet u maar van mij geloven want het schijnt dat alles hier is misgegaan”, zei de man laconiek.

Ook zijn papieren brachten geen soelaas en zelfs het weerbericht wilde niet opstarten. “Wel, u weet vast wel dat het koud is en een snijdende oostenwind”, zo maakte de presentator er zich droog van af.

Bekijk het fragment:

Reacties

wpDiscuz