Presentatrice brengt dode weer tot leven (video)

Het is vrij belangrijk om eerst even wat achtergrondinformatie op te zoeken over de persoon die je live gaat interviewen. Doe je dat niet, dan kan je wel eens pijnlijk blunderen.Acteur Martin Short verzorgt de stem van Stefano de hyperactieve zeeleeuw in Madagascar 3. Binnen enkele dagen komt de film uit in de bioscoopzalen en […]

Het is vrij belangrijk om eerst even wat achtergrondinformatie op te zoeken over de persoon die je live gaat interviewen. Doe je dat niet, dan kan je wel eens pijnlijk blunderen.Acteur Martin Short verzorgt de stem van Stefano de hyperactieve zeeleeuw in Madagascar 3. Binnen enkele dagen komt de film uit in de bioscoopzalen en Short kwam daarover een woordje uitleg geven in de Today Show op NBC. Presentatrice van dienst Kathie Lee Gifford was echter compleet vergeten dat Shorts echtgenote twee jaar geleden overleden is aan de gevolgen van kanker.

Geen probleem zolang er niet over gepraat wordt, maar op een bepaald moment vraagt Gifford hoe het voelt om al 36 jaar lang getrouwd te zijn met dezelfde vrouw. Niemand had op dat moment door dat die vraag redelijk gênant was, maar Short antwoordde beheerst dat hij nog steeds smoorverliefd was op zijn Nancy. Tijdens de reclame wees Short Gifford op haar ‘oopsie’ en meteen daarna zette de presentatrice haar blunder gelijk weer recht.

Ook op twitter verontschuldigde ze zich: Ik bied mijn verontschuldigingen aan aan Martin Short en zijn familie. Hij nam mijn vergissing niet al te serieus op en ik ben hem daar erg dankbaar voor”, klonk het. (KDN)

Martin Short speelt Stefano de zeeleeuw in Madagascar 3:

Reacties

wpDiscuz