Radiozenders negeren peperdure nieuwe plaat van Sandrine

Onze Vlaamse artiesten klagen al langer steen en been dat hun platen niet gedraaid worden op de eigen nationale zenders en ook zangeres Sandrine weet nu wat het betekent. Ze maakte een peperdure nieuwe plaat in Amerika maar haar liedjes worden nauwelijks opgepikt. Een dikke streep door de rekening van de jonge zangeres. Vorig jaar […]

Onze Vlaamse artiesten klagen al langer steen en been dat hun platen niet gedraaid worden op de eigen nationale zenders en ook zangeres Sandrine weet nu wat het betekent. Ze maakte een peperdure nieuwe plaat in Amerika maar haar liedjes worden nauwelijks opgepikt. Een dikke streep door de rekening van de jonge zangeres.

Vorig jaar trok Sandrine terug bij haar ouders in zodat ze wat kon sparen. Haar zuurverdiende centen gingen allemaal naar haar nieuwe plaat die in Amerika werd opgenomen, vol Motown-klassiekers. Nummers als onder meer ‘Can’t Hurry Love’ of ‘Dancing in the Street’ maar ook duetten met sterren Brian McKnight en Jermaine Paul. Allemaal vergeefse moeite, zo blijkt nu.

MNM, Q-Music en JoeFM, geen enkele zender is happig om het nummer van onze Vlaamse zangeres te spelen. “Het Motown-genre is niet wat we normaal draaien”, klinkt het in koor. Het spreekt voor zich dat Sandrine en haar moeder Hortense, die tevens haar manager is, hier absoluut niet kunnen om lachen. “De plaat is voorlopig weggegooid geld”, klinkt het teleurgesteld. (HH)

Reacties

wpDiscuz