Regisseur Michael Bay druipt af wegens falen autocue (video)

Het brein achter blockbusters zoals Armageddon, The Island en Transformers kreeg het plots heel moeilijk toen de autocue het liet afweten tijdens een demonstratieshow van Samsung. Of wacht, nee hij trapte het gewoon af. Waargebeurd!De bedoeling was dat regisseur Michael Bay een woordje kwam vertellen tijdens de Consumer Electronics Show (CES). U weet wel, over […]

Het brein achter blockbusters zoals Armageddon, The Island en Transformers kreeg het plots heel moeilijk toen de autocue het liet afweten tijdens een demonstratieshow van Samsung. Of wacht, nee hij trapte het gewoon af. Waargebeurd!
De bedoeling was dat regisseur Michael Bay een woordje kwam vertellen tijdens de Consumer Electronics Show (CES). U weet wel, over de droom als filmmaker en de miljoenen die jij nooit maar hij wil daarmee kan verdienen. Ideale prater dus, aangezien het om een demonstratie van een nieuwe televisietechnologie ging. Bay kwam al huppelend het podium op, richtte zich naar de autocue, zei vijf woorden en sloeg tilt. Zo tilt als een flipperkast die door drie bomenknuffelaars omhelsd wordt.

Al snel was hij de honderden fronsende wenkbrauwen van antwoord door mee te geven dat de autocue in slaap was gevallen. Samsung-vicevoorzitter Joe Stinziano koos dan maar voor improvisatie en hoopte dat ook Bay mee die weg op ging, maar dat was tevergeefs. Na nog een laatste, interessante bijdrage die als volgt klonk: “I try to take people on an emotional ride”, draaide Bay zich om en vluchtte hij, zo ver hij maar kon. “I’m sorry, I’m sorry”, snotterde hij nog. En weg was ie.

Achteraf excuseerde hij zich met een wél ingestudeerde zin. “Wow. Ik heb net mezelf in verlegenheid gebracht op de CES. Ik was zo enthousiast om te praten, dat ik de intro van de vicevoorzitter had overgeslagen en dan raakte de autocue verdwaald”, aldus Bay op zijn website. De beelden zijn… vrij pijnlijk. (KDN)

Reacties

wpDiscuz