Rihanna stoeft (nog eens) met haar tepelpiercing

Van ons Rihanna, daar hebben we allicht het laatste nog niet van gezien. Enkele dagen voor nieuwjaar ging ze zwemmen in een ietsie pietsie mini bikini in Barbados, maar het echte oud op nieuw vierde ze op het strand van Miami, alwaar ze een niet echt onopvallende verschijning was.Nadat ze enkele dagen op vakantie was […]

Van ons Rihanna, daar hebben we allicht het laatste nog niet van gezien. Enkele dagen voor nieuwjaar ging ze zwemmen in een ietsie pietsie mini bikini in Barbados, maar het echte oud op nieuw vierde ze op het strand van Miami, alwaar ze een niet echt onopvallende verschijning was.Nadat ze enkele dagen op vakantie was geweest naar daar waar haar roots liggen, ging Rihanna feesten als de beesten op het strand van Miami. Overnachten deed ze er in het Soirage hotel. De zangeres arriveerde er gekleed in een veel te grote voetbalshort en een eenvoudig wit T-shirt, maar toen het avond werd wist ze zich wel uit te dossen. Ze droeg namelijk een zwart kleedje waarvoor je niet bepaald een arendsblik nodig had om er dwars doorheen te kijken. Het werd dan al snel duidelijk dat haar tepelpiercing nog steeds blonk en nog steeds op dezelfde plaats zit.

Rihanna’s voornemens voor het nieuwe jaar? “Vijf kilo kwijtspelen, een goede vent vinden en nog meer centjes verdienen!” (SL)

Reacties

wpDiscuz