Rijkeluisdochter geeft Hollands model orale verwenbeurt (video)

Er was in Vlaanderen de afgelopen week voldoende nieuws om een dubbele Clint-nieuwsbrief te vullen, maar net over de landsgrens met onze Hollandse noorderburen viel ook wat te beleven. Het verhaal was ons wat ontgaan, maar bij deze geven we je inzicht in misschien wel het meest smeuïge verhaal sinds jaren, met in de hoofdrollen […]

Er was in Vlaanderen de afgelopen week voldoende nieuws om een dubbele Clint-nieuwsbrief te vullen, maar net over de landsgrens met onze Hollandse noorderburen viel ook wat te beleven. Het verhaal was ons wat ontgaan, maar bij deze geven we je inzicht in misschien wel het meest smeuïge verhaal sinds jaren, met in de hoofdrollen een tweederangs model en de dochter van een rijke industrieel. O ja, een jacuzzi, een pijpbeurt en de bijhorende videobeelden maken het helemaal af. 
De hoofdrolspelers in het verhaal zijn ene Dave Roelvink, zoon van een Hollandse zanger, model en nog wat van die andere zaken, en Melissa Pach, een kapster in spé maar vooral dochter van Richard Pach, een welgestelde burger.

Wat gebeurde er? Melissa nodigde Dave en zijn vriendjes uit in de luxevilla die haar ouders bezitten – ouders die op dat moment niet thuis waren. Niet zomaar een huisje, maar een super de luxe kast met meer faciliteiten dan het gemiddelde saunacentrum. Ideaal dus voor een privé orgietje, en dat was dan ook waar het op uitdraaide.

Nu ja, niet dat het onze zaken zijn, want we gunnen iedereen zijn orgie van tijd tot tijd, maar wat deden geile Dave en zijn vrienden ondertussen? De volgende dag bleek het pand maar liefst 60.000 euro minder waard te zijn, want Dave en zijn vriendjes waren er met wat juwelen en andere waardevolle stukken vandoor.

Natuurlijk waren de ouders van Melissa, die er dankzij een aantal McDonald’s-vestigingen warmpjes inzitten, niet opgezet met de zaak. Zij contacteerden de politie.

Dave en vrienden hadden echter een troef achter de hand: ze lieten de ouders weten dat ze, indien de klacht niet werd ingetrokken, een filmpje openbaar zouden maken waarin hun dochter zaken deed met de penis van Dave die een vader nu éénmaal liever niet onder ogen krijgt. Je reinste chantage dus, waarna de politie Dave en vrienden toch maar achter de tralies zette.

Het kwaad was echter geschied: de video van een pijpende Melissa Pach, in de jacuzzi – o wat kan die meid haar adem lang inhouden – terwijl de rest van de vrienden er gewoon op staat toe te kijken, deed al snel de ronde op het internet. Mama en papa Pach niet blij, en het werd alleen maar erger: er bleek ook een tweede video te bestaan die Dave zelf geschoten had (met een camera, of de man ook met iets anders geschoten heeft, moet je hem zelf vragen). In die beelden zou Melissa behoorlijk wild haar favoriete lolly bewerken en het zou explicieter zijn dan het eerste. De familie Pach heeft het al bekeken – de horror – en dreigt nu met gigantische schadeclaims indien het zou lekken.

Ondertussen hebben ze in een mediaoffensief beweerd dat hun dochter onder invloed werd gebracht van de drug GHB, want anders zou ze natuurlijk niet de behoefte hebben gevoeld om een liedje op de buikfluit van Dave Roelvink te spelen. Dochterlief werd door vader en moeder wel buitengegooid.

Voila, dit was het in een notendop. Rest nog te zeggen dat zowel de familie Roelvink als Pach ‘kapot’ is van de feiten – met Dave op kop. Melissa had haar frustraties in den beginne nog geuit op social media, maar na de mediastorm heeft ze elk spoor van zichzelf verwijderd.

O ja, en er was natuurlijk de allereerste video die al wel gelekt is. Of die tweede ook nog in de pijplijn zit – hé hé – zal ervan afhangen of de familie Pach voldoende indruk heeft gemaakt met hun dreigementen. Na het horen van zo’n verhaal zijn we toch maar wat blij dat we noorderburen hebben… (KA)

De beelden? Hier zijn ze! 

Reacties

wpDiscuz