Rise Against speelt in de AB voor Pukkelpoppers

Rise Against, een van de bands die op donderdag 18 augustus op Pukkelpop zou gespeeld hebben, heeft goed nieuws voor de Pukkelpoppers. De band treedt op 28 februari op in de AB in Brussel. “Na de tragische gebeurtenissen op Pukkelpop dit jaar beloofden we onze fans om dit gemiste optreden goed te maken. We zijn […]

Rise Against, een van de bands die op donderdag 18 augustus op Pukkelpop zou gespeeld hebben, heeft goed nieuws voor de Pukkelpoppers. De band treedt op 28 februari op in de AB in Brussel.

“Na de tragische gebeurtenissen op Pukkelpop dit jaar beloofden we onze fans om dit gemiste optreden goed te maken. We zijn dan ook erg blij met een extra halte in onze tournee en dit in de AB te Brussel op 28 februari”, laat Rise Against weten.

Tickets voor het concert kosten 15 euro (+ reservatiekosten) voor wie een combiticket of dagticket kocht voor Pukkelpop op donderdag 18 augustus. Andere tickets kosten 25 euro. Ook Architects en Touché Amoré staan mee op het podium.

Zij die een Pukkelpopdagticket voor donderdag 18 augustus of een combiticket kochten, zullen per mail een speciale link ontvangen voor het concert. De ticketverkoop start vandaag, vrijdag, om 17 uur. De plaatsen zijn beperkt.

Foto Photo News

Reacties

wpDiscuz