Robbie Williams heeft serieuze seksproblemen

Misschien kent u hem nog, één van de geilste Britse popzangers die een decennium geleden elke meisjesschool kon laten climaxen. Ondertussen is ie 37 jaar oud en heeft ie het libido van een overrijpe knolselder…“Robbie Williams is één en al seks”, klonk het vroeger in de vrouwelijke wandelgangen. Een perfecte combinatie van mannelijke stoerheid en […]

Misschien kent u hem nog, één van de geilste Britse popzangers die een decennium geleden elke meisjesschool kon laten climaxen. Ondertussen is ie 37 jaar oud en heeft ie het libido van een overrijpe knolselder…“Robbie Williams is één en al seks”, klonk het vroeger in de vrouwelijke wandelgangen. Een perfecte combinatie van mannelijke stoerheid en engelachtige meligheid zorgde er eind jaren negentig voor dat Williams hét sekssymbool der muziekwereld werd. Maar blijkt dat zijn (h)engelbewaarder onlangs met pensioen is gegaan, want zijn libido is officieel doodverklaard. Twee keer per week reanimeert ie dat weer even door zichzelf hormonen toe te dienen.

“Het heeft mijn leven veranderd. Het voelt alsof ik een tweede kans krijg. Het is eigenlijk wat de oude mannen in Los Angeles ook gebruiken, waardoor ze zich weer veertig jaar voelen in plaats van 60”, vertelt het…hij.

Vraag is of zijn vrouw Ayda Field daar wel mee kan lachen? Volgens de Take That-zanger kan de 32-jarige Amerikaanse actrice er nog wel mee leven. “Ze houdt van me zoals ik ben. We zijn een team”, aldus de zanger van onder ander het liedje ‘Sexed up’. Zullen we toch nog één keer teruggaan in de tijd, toen hij “I’ve got the gift. Gonna stick it in the goal!” nog onverbitterd kon meekelen… (KDN)

Reacties

wpDiscuz