Saunapret met Tanja Dexters en haar zussen (foto’s)

Het is feest vandaag! Want Cindy Dexters – zus van Tanja – is jarig vandaag! Dus trokken de geschwesters Dexters met z’n allen naar de sauna, alwaar ze hun bezwete lichamen kiekten en deelden met de hele wereld!Proficiat, Cindy Dexters! De even blonde zus van Tanja en Mieke Dexters wordt alweer een jaartje ouder vandaag […]

Het is feest vandaag! Want Cindy Dexters – zus van Tanja – is jarig vandaag! Dus trokken de geschwesters Dexters met z’n allen naar de sauna, alwaar ze hun bezwete lichamen kiekten en deelden met de hele wereld!
Proficiat, Cindy Dexters! De even blonde zus van Tanja en Mieke Dexters wordt alweer een jaartje ouder vandaag en dus moet er gefeest worden. Glaasje champagne? Wees maar zeker! Übercoole feestplek? Jup, wat dacht u van een sauna? De voltallige Dexters-crew trok vandaag naar Sparein in Beveren en geniet er van een bezweet onderonsje. Voor de foto trokken ze wel even hun bikini terug aan, maar dat hoeft voor ons het feestje niet te vergallen, want het blijft een even mooi zicht!

Binnen drie weken is het overigens de beurt aan Tanja, want dan blaast de knappe P-babe 38 kaarsjes uit. Benieuwd op wat ze ons dán gaat trakteren… (KDN)

Reacties

wpDiscuz