An Lemmens: ‘ ’t Is nog geen 11u en ik lig hier al te bleiten’

Het is algemeen geweten dat An Lemmens een vrouw is met een enorm groot euh, hart voor dieren en vooral specifiek voor honden. Wanneer ze dan een filmpje te zien krijgt van een zwaar mishandelde hond kan ze haar tranen niet bedwingen en deelt ze dit confronterende beeldmateriaal ook met haar volgers op Twitter.De presentatrice […]

Het is algemeen geweten dat An Lemmens een vrouw is met een enorm groot euh, hart voor dieren en vooral specifiek voor honden. Wanneer ze dan een filmpje te zien krijgt van een zwaar mishandelde hond kan ze haar tranen niet bedwingen en deelt ze dit confronterende beeldmateriaal ook met haar volgers op Twitter.De presentatrice richtte dit jaar haar eigen project “Pin Up Pup”. Hiermee probeert ze om via sociale media asielhonden te promoten zodat deze terug een goede thuis zouden vinden. 

Zelf heeft Lemmens ook wel een paar viervoeters rondlopen en is ze haar partner meer dan dankbaar dat hij al die beesten bij hen thuis toelaat. 

Een paar dagen geleden botste An op een filmpje en liet via Twitter weten dat ze er achteraf niet goed van was. “T is nog geen 11 uur en ik lig hier al te bleiten!”, tweette ze waarop er dan ook onmiddellijk veel reacties kwamen van anderen. 

Bekijk hieronder de pakkende beelden. (DR)

Reacties

wpDiscuz